WINTERVAKANTIE: 20-12-21 T/M 9-02-2022

Onze werkwijze

Al onze lessen zijn in ontspannen sfeer, zonder druk of dwang. Zowel jij als jouw hond moeten het prettig vinden dingen aan of juist af te leren. Ook daarom houden we niet van slipkettingen of andere materialen om een hond in het gareel te houden. Het kan anders, beter, volgens ons en dit blijkt uit onze jarenlange ervaring.

Voorwaarden & huisregels: Met de inschrijving, ga je akkoord met de voorwaarden en huisregels die je op de site kunt vinden.

Indeling pups op leeftijd;

Pups worden door ons zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd.

Met een pup van acht weken oud kun je instromen in de Pup A en zijn de lessen aangepast aan die leeftijd. Jij krijgt antwoord op alle vragen die met (op) voeding en gedrag te maken hebben. Deze lesjes zijn speels van opzet zodat de pup niet overvraagt wordt en het leren echt fantastisch gaat vinden. Een fijne voorbereiding op het 'echte' werk.

 

Vanaf circa twaalf weken oud is een pup toe aan meer uitdagingen en kies je voor de Puppy Basis cursus. Hierin komen vele oefeningen die je in de dagelijkse praktijk nodig bent. 

Aansluitend kun je ervoor kiezen om door te gaan naar een vervolg cursus, zie ons cursusaanbod.

De juiste stappen richting een geweldige relatie en een gehoorzame huishond!

 

Kijk even in het cursusaanbod welke cursus het best past en we verwelkomen je graag. Of ga direct naar de link in de rechterkolom voor meer informatie.

 

Klik op onderstaande link voor ons totaal aanbod.

 

Klik op een button hierboven om direct naar de cursus van jouw keuze te gaan. Hier vindt je naast informatie ook het inschrijfformulier.