Pup-priveles straks ook mogelijk!

Hondenschool » Leuk nieuws! » Het lezen waard

Waar is het bos?

Soms zie je door de bomen het bos niet meer....

Je wilt graag van alles weten over opvoeding en gedrag, over gezondheid en welzijn van jouw hond. Je vraagt het aan hondenbezitters, dierenartsen, trainers, familie, kennissen etc. maar je krijgt zoveel verschillende antwoorden, dan je niet meer weet wat goed is.

Natuurlijk kun je altijd bij professionals als ons te rade gaan voor onafhankelijk en eerlijk advies. Wij worden niet gesponsord door welk merk of wie dan ook. Dus echt een onafhankelijk advies! We reiken puppy cursisten wel een leuk maar vooral gezond pakketje aan van Meat & More. Dit doen we om je kennis te laten maken met gezonde voeding en snacks, zonder chemische toevoegingen. Ook adviseren wij regelmatig om jouw hond niet 'zomaar/klakkeloos/gedachteloos' te laten enten maar te laten titeren. Gewoon omdat veel honden nog meer dan voldoende antistoffen in hun lichaam hebben en omdat veel entingen toch best wel een aanslag op de gezondheid kunnen zijn. Let wel: ik zeg niet dat je niet moet laten enten, maar wees je bewust of het echt nodig is of (nog) niet.

Preventief ontwormen geloof ik ook zo niet in. Je neemt toch ook geen aspirine omdat je mogelijk hoofdpijn kunt krijgen? Je kunt de ontlasting van jouw hond laten onderzoeken en als er wormen gevonden worden dan kun je die bestrijden met een speciaal voor die worm ontwikkelt middel. Doeltreffender en minder belastend voor jouw hond.

 

Afijn, je wilt dus graag een goed boek over honden lezen! Klik op de button hieronder en er verschijnt een lijst van boeken die we aanraden omdat we ze zelf gelezen hebben en meer dan okay vinden voor jou.