• Nieuw:
  • Thuiswerken met jou pup!
  • Zie Cursusaanbod
DogPlaza Twente Hondenschool » Actuele informatie

Actuele informatie

Lockdown duurt nog voort.

 

Je kunt nu inschrijven voor lesoefeningen (via de site zowel filmpjes als theorie) zodat je thuis heerlijk aan de slag kunt met jouw pup. Zodra de groepsles weer door kan gaan heb je voorrang bij inschrijving. Zie Cursusaanbod (Puppy Thuis trainen).

Tot die tijd verzorgen wij speciale lessen: Voor pups 1-op-1 lessen, zie Cursusaanbod. 

Puppy Basis Cursus 23 januari: indeling pups (1 pup per trainer). Kom alleen met jouw pup! Bij aankomst en vertrek dient minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden te worden.

De tijden zijn afgestemd op veiligheid, ben je te vroeg wacht in de auto of onder overkapping. Wacht tot de vorige cursisten van het veld zijn. Voor het overige gelden de Corona regels van het RIVM, zie ook elders op deze pagina.

Indeling hieronder; 

Om 13.00 uur

Saga

Mila

Pip

Om 13.40 uur

Bruno

Semmy

Teddy

Om 14.20 uur

Kobi

Teun

Stef

Om 15.00 uur

Boef

Bobbie

Guus

Wijzigingen in lestijden

Puppy Basis Cursus 23 januari 2021:

Ingeschreven cursisten hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen neem dan zo snel mogelijk (voor 22 januari) contact op.

Puppy Vervolg:

Deze is tot nader bericht opgeschort. Cursisten ontvangen bericht zodra de groepslessen weer mogen starten.


Lesoefeningen op film via de site

We hebben de lesoefeningen voor onze cursisten op papier en film gezet. Deze kun je elders op de site vinden. Je hebt een wachtwoord nodig om in te loggen. Mail ons dat je de lesstof op de site wilt openen en dan sturen wij je de instructies toe.


De weersverwachting voor vandaag: