Startpagina » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Liesbeth de Vries is mijn naam en ik ben door mijn eerste hond in de wereld van hondenscholen beland. Ik ontmoette veel 'trainers' die weliswaar dol op honden waren maar met de mens soms niet zo prettig omsprongen.  Dit kan beter dacht ik. Zeker door mijn 40 jaar werkervaring binnen de hotellerie waar vriendelijkheid altijd voorop stond.

Juist omdat ik mijn hele leven al stapel op honden ben, volgde ik vele opleidingen op kynologisch gebied. Ik mag me dan ook gediplomeerd kynologisch instructrice en gedragsdeskundige noemen. 

 

Bij DogPlaza geen standaard riedeltjes in de les maar oog voor de bijzondere relatie tussen mens en hond. En advies waar nodig.

Je komt om te leren maar wilt het ook een beetje leuk hebben tijdens de les. Dit geldt ook voor mij. Lekker creatief bezig zijn larderen met een beetje humor zorgt voor een ontspannen sfeer. Honden leren hierdoor sneller. Omgaan met elkaar op basis van respect, zonder druk te leggen op jou of jouw hond is mijn motto. Leren moet 'fun' zijn, vind ik. En wat is er mooier dan samen het doel te bereiken... een goed luisterende hond in een prettige relatie tot zijn baas.