Hondenschool » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Liesbeth de Vries is mijn naam en ik ben door mijn eerste hond in de wereld van hondenscholen beland. Ik ontmoette veel 'trainers' die weliswaar dol op honden waren maar met de mens soms niet zo prettig omsprongen.  Dit kan beter dacht ik. Zeker door mijn 40 jaar werkervaring binnen de hotellerie waar vriendelijkheid altijd voorop stond.

Mijn hele leven ben ik stapel op honden en mensen.dus volgde ik vele opleidingen op kynologisch gebied. Ik mag me dan ook gediplomeerd kynologisch instructrice en gedragsdeskundige noemen. 

 

Bij ons hoor je geen standaard riedeltjes in de les. We hebben oog en oor voor de bijzondere relatie tussen mens en hond. 

Je komt om te leren maar wilt het ook een beetje leuk hebben tijdens de les. Dit geldt ook voor mij. Lekker creatief bezig zijn en af en toe een beetje humor geeft voor een ontspannen sfeer. Honden zijn, net als mensen gevoelig voor sfeer en leren sneller als je ontspannen bent. Omgaan met elkaar op basis van respect, zonder druk te leggen op jou of jouw hond is mijn motto. Leren moet 'fun' zijn, toch?. En wat is mooier dan samen het doel te bereiken... een goed luisterende hond in een prettige relatie tot jou.

Vaak hoor ik 'thuis doet hij het heel goed'! Daar ben ik blij mee want ik snap dat een jonge hond sneller is afgeleid op het trainingsveld.