• Nieuw:
  • Nu ook thuiswerken met jou pup?
  • Zie Cursusaanbod
DogPlaza Twente Hondenschool » Cursusaanbod » Lockdown en groepslessen

Lockdown en groepslessen

Helaas heerst er nog veel onzekerheid en leven we in een ietwat versoepelde lock down en avondklok. Groepslessen staan in de planning en je kunt inschrijven maar mogelijk moeten we data/tijden aanpassen aan de dan geldende maatregelen. Maar hoe dan ook... als je hebt ingeschreven ontvang je les!

 

Ook bieden we nu lesoefeningen online zodat je in ieder geval aan de slag kunt gaan met de basis gehoorzaamheid. Lopen aan de lijn, opletten, zitten & wachten, afliggen en meer. Tegen betaling ontvang je wachtwoorden waarmee je de oefeningen via de site kunt downloaden. Ook krijg je toegang tot de filmpjes die alles verduidelijken. Klik op de button Thuiswerken met de pup voor info en inschrijven. Als je deze oefeningen goed hebt aangeleerd kun je direct naar de Puppy Vervolg Cursus. 

 

Wil je inschrijven voor een groepsles, dan krijg je in ieder geval les, mogelijk (nog) niet in een groepje maar aangepast aan de dan geldende maatregelen.

Uiteraard ontvang je hierover persoonlijk bericht zodra jouw les gaat starten. Dus bieden we goede alternatieven indien de groepslessen niet doorgaan.

Een pup is slechts kort pup en leert het veel, ook de 'verkeerde' dingen. Belangrijk dus om een fijne cursus bij ons of thuis te volgen.

Wil je zeker zijn dat je lessen kunt volgen, schrijf je dan alvast in.