Wijzigingen lestijd? Zie Actuele informatie!

Cursusaanbod Pup 1-Op-1

Door de Lock down kunnen wij helaas geen groepslessen verzorgen. We hebben wel groepslessen in de planning staan (zie Cursusaanbod). Dit uiteraard alleen als de huidige maatregelen versoepelen. Je kunt je alvast inschrijven en ontvangt bericht over alternatieve data/tijden indien de maatregelen van kracht blijven.

 

Het is erg belangrijk om goed te socialiseren en zo snel mogelijk op de juiste wijze bepaalde oefeningen zoals lopen aan de lijn, en komen als je geroepen wordt aan te leren. En we kunnen ons voorstellen dat jij als kersverse pup eigenaar vele vragen hebt. Uiteraard krijg je hier dan antwoord op. Elders op de site kun je ook tips vinden die jou de eerste dagen/nachten van de pup thuis al helpen.

 

Een pup is slechts korte tijd pup. Wat het nu leert geldt de rest van een hondenleven.  Daarom bieden wij de mogelijkheid met jouw pup 1-op-1 te lessen. Op straat in het park of het bos in Haaksbergen of onze trainingslocatie in Enschede.

Je kunt per mail (formulier invullen) een afspraak maken voor deze lessen. 

Let op: Tot en met 18 februari geen mogelijkheden meer voor 1-op-1 les.

De prijs per les is € 25 voor 30 minuten.

Ook ontvang je via de mail de lesoefening thuis zodat je met eventuele gezinsleden heerlijk oefenen in de eigen veilige omgeving.

Lessen gaan op afspraak op locatie in Haaksbergen of Enschede. Tegen meerprijs komen we ook op de locatie van jouw keuze maar geen huisbezoeken. Geef dit op het formulier onder 'Bericht' aan.

Wil je een afspraak maken vul het formulier heb hieronder in. Geef onder 'Bericht' de dag en tijd van jouw voorkeur. Let op: het invullen van een voorkeursdatum of tijd wil niet zeggen dat deze ook beschikbaar is.

Je ontvangt snel bericht. Indien de datum van jouw voorkeur niet meer beschikbaar is stellen wij een andere datum/tijd voor.

 


Aanvraag formulier 1-op-1 les voor pups