• Nieuw:
  • Nu ook thuiswerken met jou pup?
  • Zie Cursusaanbod
DogPlaza Twente Hondenschool » Cursusaanbod » Puppy A, Kleuterklasje

Puppy A, het Kleuterklasje

De leukste start naar een stabiele huishond..

Leeftijd 8 t/m 12 weken oud
3 x 30 minuten € 40,=

Maandagavonden:

start: 7 juni om 19.00 uur

Daarna kun je elke week instromen met jouw pup.

De aanvangstijden kunnen wijzigen naar mogelijk iets later. 

 

Inschrijven? Vul het formulier hieronder in met de leeftijd van jouw pup op de datum dat je wilt starten!

Voor de ukkies die de wereld gaan ontdekken.

Alle ervaringen die een pup heeft voor de leeftijd van 12 weken kunnen van grote invloed zijn op de verdere ontwikkeling tot een stabiele hond. We laten pups de wereld ontdekken door het zien en spelen met soortgenootjes (onder onze begeleiding). Zonder angst reageren op vreemde geluiden of voorwerpen. Zich laten betasten (oren, gebit, borstelen etc.).

Het accent ligt ook op de binding en opbouw van de relatie tussen de eigenaar en pup. Corrigeren hoe wel en hoe beslist niet?

De basis voor gehoorzaamheid wordt hier gelegd. Als kersverse eigenaar doe je al de eerste oefeningetjes zoals netjes aan de lijn lopen. Ook leer je jouw pup spelenderwijs te begrenzen. De rode draad tijdens deze cursus is dat jij jouw pup leert om de juiste keuzes te maken.

Tijdens onze puppy-lessen is er ook tijd om in te gaan op vragen over puppy zaken. Denk aan onzindelijkheid, hard bijten, het afleren (ombuigen) van ongewenst gedrag, gebruik van een bench, leren even alleen te zijn etc.

Natuurlijk krijgen de baasjes gelegenheid tot het stellen van vragen over (op) voeding en gedrag.

Veilig deelnemen kan na de 1e enting volgens het schema van de dierenarts of de titer bepaling die wij zeker toejuichen.

Omdat het belangrijk is dat alle opvoeders de neus in dezelfde richting hebben is het hele gezin welkom. De begeleiding van de pup tijdens de les wordt door één persoon gedaan, de rest mag vanaf de zijlijn meekijken en luisteren.